werken aan rust en ontspanning vanuit verbinding met jezelf en de wereld om je heen


Children Connect

Children Connect is de naam van het bedrijf waar alles 7 jaar geleden mee begon.

Vanuit een verlangen om meer rust, ontspanning en verbinding te brengen in groepen kinderen begon ik met het geven van trainingen en workshops op het gebied van onderlinge kindermassage en aanraakspel. Een methode die zo eenvoudig is en zo effectief.... daar moet iedereen van weten! Met die motivatie ben ik begonnen en die is nog steeds de drijvende kracht achter alles wat ik doe.

De kracht van zachte, respectvolle aanraking.... Wat zou de wereld er anders uitzien als we vaker van deze kracht gebruik zouden maken.

En het werkt echt. Ik word er elke keer weer blij van.....

  • Het enthousiasme van zowel de kinderen als hun begeleiders.
  • De ontspannen gezichten aan het eind van een massageles.
  • De rust tijdens het oefenen van een massageverhaal in een training of workshop.
  • De verbazing van volwassenen over het effect van een eenvoudig aanraakspel.

Het blijft mooi om te zien en mee te maken.

Dit was ook mijn motivatie om in 2014 Touching Child Care over te nemen van Onderwijs Maak Je Samen. Touching Child Care mocht niet verdwijnen. Deze eenvoudige methode met haar mooie materialen draagt wat bij aan een mooiere wereld. Dus waagde ik de stap. Children Connect verdween naar de achtergrond en Touching Child Care naam haar plaats in.

Nu, 4 jaar later, is het tijd om ook op andere manieren rust, ontspanning en verbinding te brengen. Dat ga ik weer doen onder de naam Children Connect, want Touching Child Care is niet van mij alleen maar van een grotere groep trainers.

Children Connect, omdat we allemaal kinderen zijn op zoek naar verbindingen met onszelf en de mensen om ons heen.

Ik breid mijn werkzaamheden uit met het geven van Access Bars behandelingen. Ook staan er twee workshops op de site die niet door alle TCC-trainers worden gegeven en dus niet op de site van TCC worden aangeboden.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten tijdens een behandeling of workshop!